Den nya tidens under

Vad gör man om ens bebis har fyrtio graders feber och inte kan gå ut, ens man har tagit bilen med sig och grävt ned sig på okänd plats tillsammans med sin avhandling och fyra examinatorer och inte går att få tag på, och man plötsligt upptäcker att man håller på att få slut på välling? Ja, på andra saker också för den delen, men välling är det riktigt essentiella när man har en febrig bebis att ta hänsyn till.


Förr i tiden gissar jag att man skulle ha vänt sig till en vän, granne eller familjemedlem och bett honom eller henne att antingen se efter Bebbo eller att gå och handla åt en. Men, numera, upptäckte jag idag, kan man, om man är olycklig nog att hamna i den här sitationen, helt enkelt invänta att bebisen tar en liten siesta, slå sig ned framför sin dator, och beställa den mat man vill ha över internet.


Sålunda sitter jag nu och njuter av vetskapen att jag utan att ha behövt ta vare sig nån kompis', min grannes eller min svärmors hjälp i anspråk kommer att få hem välling, oliver, ägg, grönsaker, choklad, kaffe, tvättmedel och andra livsnödvändigheter. Hurra! Och det funkar säkert som business också, för det blir ganska lätt att man klickar på lite extra (tunga) saker när man vet att det är nån annan som kommer att bära dem upp för alla trapporna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback